Árajánlatkérés menete

Általános kérdések

  • Kérdésit a KAPCSOLAT menüpontra kattintva, a kapcsolati táblázatot kitöltve online küldheti el nekünk, melyet 24 órán belül e-mailben küldünk meg az ön részére.
  • A termékre kattintva a részletes leírás felett, Kérdése van a termékkel kapcsolatban gombra kattintva, kérdést tud feltenni a termékkel kapcsolatban. Ebben az esetben mi látjuk melyik termékre tette fel a kérdését.
  • A weboldal legalján a visszahívás gombra kattintva visszahívást tud kérni.

Árajánlatkérés menete

Weboldalunk nem web shopként működik, Web katalógust üzemeltetünk! Weboldalról közvetlenül megrendelést leadni nem lehet, minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.

A kívánt termékre kattintva tud árajánlatot kérni! Kérjük, a szükséges adatmezőket mindenképpen pontosan töltse ki! Tételes árajánlatunkat válaszban küldjük meg önnek PDF. formátumban.

Árajánlatkérés elkészítésének ideje

A beérkező árajánlatkéréseket 24 órán belül dolgozzuk fel. Előfordulhat, hogy egy árajánlatkérés elkészítése több időt vesz igénybe (komplexvitásából, több gyártóval történő egyeztetés, fuvarszervezőkkel történő egyeztetésből adódóan).

Sürgős ajánlatkérés esetén kérjük, az ajánlatban tüntesse fel az S.O.S. feliratot, és szükségszerűen előre vesszük az ajánlat feldolgozását!

Árajánlat tartalma

Árajánlatunk minden költséget tételesen tartalmaz rejtett költségek nélkül! Formátuma PDF. dokumentum! Amennyiben nem tudja megnyitni kérjük válasz e-malban jelezze! Az árajánlatunk sorszámozott, minden egyeztetés ezen sorszám hivatkozásával történik!

Árajánlat érvényessége

Árajánlatunk jobb felső része tartalmazz az ajánlat érvényességét. Az érvényesség lejárata után, az ajánlatban foglaltak alapján nem tud megrendelést leadni, új árajánlatot kell kérnie. Érvényességi határidőn belül, az árajánlatunk ajánlatnak minősül, tehát bármikor leadható megrendelés az ajánlat tartalmára. Az árak Forintban kerülnek feltüntetésre.

Hogyan tudja feltenni árajánlattal kapcsolatos kérdéseit?

Természetesen e-mailben, illetve, Telefonos elérhetőségünk a kiküldött árajánlaton fel van tüntetve! Tehát árajánlattal, annak pontosításával, megrendeléssel, szállítási idővel, kapcsolatban már közvetlen telefonos egyeztetésre van lehetőség!

Elírás joga

Az árajánlat tartalmával, továbbá a feltüntetett árakkal kapcsolatban az elírás jogát fenntartjuk.

Fontos

Amennyiben az ajánlatkérő adatlapot hiányosan tölti ki, vagy nem a valóságnak megfelelő adatokat ad meg, továbbá ha az ajánlatkérés tartalma nem egyértelmű, nem áll módunkban ajánlatot készíteni.

Elérhetőségeink

kapcsolat-vaspo_1.png

Értékesítés: ertekesites@wisol.hu

Bemutatótermi időpontfoglalás: ertekesites@wisol.hu

Adatkezelés: adatkezeles@wisol.hu

Számlázás: szamlazas@wisol.hu

Panasz, minőségi kifogás: panasz@wisol.hu

Raklapváltás: raklapvaltas@wisol.hu

Központi email cím: wisol@wisol.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: Árajánlaton, vevői megrendelésen kerül feltüntetésre